• Dansk
    • English

Kan du kokkerere, så alle på Gudenåen sætter kurs mod dit sunde køkken?

De lune brød sender en skøn duft ud i køkkenet. Du har lige taget imod leveringen af grøntsager – der er persillerod, porrer, purløg, rødbeder, rosenkål og østershatte iblandt. Du sluger dem med øjnene, for dine hofretter er grønne. Salaten er snittet, nødderne ristet, og humøret er højt. Og aromaen af krydderier vækker appetitten. I er lige ved at have buffeten klar. De første sultne gæster kan høres. Og om lidt skal du præsentere dagens menu. 

Det kan blive din hverdag – som kok på vores hostel i Silkeborg. Som vores nye kollega får du ansvaret for køkkenet i sæsonen 2020, som løber fra midten af marts til 30. november – med gode muligheder for fastansættelse. Vi er et lille vandrerhjem, midt i Silkeborg og bogstaveligt talt et pagajsprøjt fra Gudenåen, så din køkkenudsigt er enestående. Du kan nemlig kigge ud på livet på vandet. Herfra kommer mange af vores gæster. Vi får besøg af lejrskolelever, kursister, sportsudøvere, familier og friluftsmennesker. Så du kan lave god sund mad i rigelige mængder.

Dine evner i køkkenet giver gæsterne appetit på et gensyn

Dine evner i køkkenet mætter på den gode måde, skaber minder og giver gæster appetit på at besøge os igen. Du er enten kok, køkkenassistent eller har arbejdet med mad i mindst 5 år, så du kan klare opgaven med at bespise op til 150 gæster om dagen – med hjælp fra teamet i køkkenet. Dine arbejdsopgaver vil være, at:

  • Producere aftenbuffet og salater: Din kogekunst bliver modtaget med en lind strøm af ”Mange tak for dejlig mad!” Du synes, at det er sjovt at bestemme menuen og udvide dine kulinariske horisonter. Dine opskrifter er ikke kun et udtryk for, at du kræser for dit køkken, du sørger også for at blende grøntsager i kødsovsen, så skoleeleverne får godt med grønt og mætte maver.
  • Forberedelse af morgenbuffet og madpakker: Du sylter, bager og laver marmelade, peanutbutter og nutella, så dine kollegaer kan diske op med en dejlig morgenmad og vores gæster få en god start på dagen og madpakker med på farten.
  • Bestille varer, så køleskab og fryser er fyldt: Du har styr på, hvor mange gram salt og sukker, liter mælk, kilo kartofler og antal æg, vi skal bruge for at bespise hele huset. Og du fylder op og bestiller de rigtige ingredienser i rette tid.
  • Gøre rent og lære fra dig: Køkkenet er rent og hygiejnen i top, fordi du har de rette rutiner. Og du ved, at madlavning kræver både daglig rengøring og regelmæssig hovedrengøring. I er flere, der sørger for, at der er gang i de rigtige gryder i køkkenet, og at opvasken bliver klaret. Du tager de unge, der møder ind og hjælper med opvasken, under dine vinger og giver dem gode køkkenfærdigheder og erfaringer, så de trives, og I er et godt team.

Du giver næring til den gode stemning

Du har et glad gemyt. Det er helt naturligt for dig at hjælpe til, når der er gang i huset, eller en udfordring dukker op. Du er også frisk på at tage lange vagter, når det indimellem er nødvendigt – du ser det som et positivt tegn, at huset er fuldt. Du får næring af mødet med vores gæster – du taler godt med børn og voksne, elever, motionister og kursister. Og du kerer dig om i dine kollegaer og bidrager til det gode samarbejde. For det kommer kun positivt tilbage.

Vi vil gerne have dig med på holdet

Du har daglig kontakt med dine kollegaer, som tager sig af morgenmaden, rengøringen og receptionen – vi er et ret godt team. Vi er både unge og ældre. Den yngste er 15, og den ældste er 63. Og der er aldrig to af dine arbejdsdage, der er ens. Det er dog ret fast, at du møder ind ved frokosttid og får fri kl. ca. 20. Og du slipper typisk for sene aftenvagter. Endelig ved vi, at inspiration er vigtig, så du får derfor rum til at udfolde dig – vi sender dig meget gerne på kursus, hvis du fx vil have input til dine opskrifter og udvikle dine kulinariske kompetencer.

Vil du styre gryderne i vores køkken?

Så skynd dig at søge jobbet. Gæsterne strømmer nemlig snart til. Og vi glæder os til at byde vores nye kok velkommen. Hvis det er dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at søge jobbet.

Send ansøgning og cv til angela.w@danhostel.dk. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at ringe til Angela Wiedemann på 2712 4539.

 

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte